Grafički dizajn

PhotoShop

95%

Illustrator

85%

InDesign

79%

Vašu zamisao pretvore u kreativan i kompaktan dizajn, bilo da se radi o dizajnu logotipa, brošura ili dizajnu bilborda, vizit karti i drugih vidova grafičkog dizajna. Grafički dizajn je umetnost koja definiše formu i oblik informacijama, odnosno prilagođava vizuelni pristup informacijama tako da privuku pažnju običnom posmatraču i pruže mu adekvatan doživljaj trenutku vizuelne komunikacije.

Grafički dizajn u celosti obuhvata kreiranje elemenata različitih medija kao što su novine, časopisi, plakati, bilbordi, marketinške kampanje proizvoda i tome slično.

Pored kreativnosti i maštovitosti grafičkog dizajnera, veoma bitan uticaj na razvoj nekog grafičkog medija imaju i tehnološke inovacije, pa se u pojam grafičkog dizajna danas uključuju i internet, televizija, elektronski i drugi mediji.

graficki-dizajn

U današnje vreme, kvalitetan marketing je osnova uspešnog poslovanja. Bez vizuelnog identiteta, nema kvalitetnog marketinga, a samim tim ni prepoznatljivosti na tržištu. S toga ćemo mi, sa timom stručnjaka i zaljubljenika u grafički dizajn, da vas „brendiramo“ i pred vama stvorimo grafičko rešenje sa kojim ćete se Vi ili Vaša firma identifikovati i predstaviti tržištu što može biti presudan faktor pri opredeljivanju potrošača upravo za Vaš proizvod.

Izdvajamo komponente vizuelnog identiteta iz naše ponude:

Logo
Vizit karte
Fascikla
Pečati
Koverta
Majice
Faktura
Otpremnice
Nalepnica
E-mail poruka
Promo materijal
Memorandum
Plakati
Slajdovi za prezentacije
Menu / Cenovnik

Komentari su zaključani.