Izrada web prodavnice

Izrada web prodavnice;web shop-a;web prodavnice

WooCommerce

91%

PrestaShop

89%

Magento

71%
%
Moderan Dizajn
%
Backend
%
Podrška

Izrada web prodavnice

Razvojem interneta, razvija se i internet (elektronsko) poslovanje. Svima je poznato da se upravo „online“ svakodnevno vrše ogromne robne i novčane transakcije, a da upravo web prodavnice i e-commerce kompanije imaju najveći udeo u tome. Online prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, pa preko izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanje iz fotelje“, odnosno uz pomoć kreditne kartice ili pouzećem, kućna dostava i još mnogo toga. Isto tako možete u okviru artikla za koji ste zainteresovani da pogledate ocene, pohvale ili kritike na račun istog na osnovu čega se možete odlučiti o kupovini.

WooCommerce

woocommerce

WooCommerce je najpopularniji, open source dodatak Word Press-u. Ovaj softver je namenjen sajtovima koji se bave internet trgovinom. Nastao je 2011. godine od strane WooThemes, a 2014. godine u avgustu mesecu premašio je broj od 380.000 sajtova koji koriste WooCommerce.

Prvobitno, WooCommerce podržava plaćanje kreditnom karticom, PayPal, BACS i plaćanje pouzećem, ali ostavlja mogućnost za „pluginove“, odnosno dodatke za druge načine plaćanja. Moguće je podešavanje besplatne dostave, kupona, popusta, pregled dolazećih porudžbina, preostale količine proizvoda, pregled dnevne, nedeljne i mesečne prodaje.

WooCommerce daje prostora velikom broju priključaka i ekstenzija i prosto je nemoguće sve ih nabrojati. Pogodan je za SEO optimizaciju.

PrestaShop

Prestashop

PrestaShop je open source sistem za internet trgovinu.

Podržava sledeće načine plaćanja: DirecPay, Google Checkout, Authorize.Net, Skrill, PayPal, PayPal Payments Pro i EBANX Checkout. Dostupan je od 2007. godine i napisan je PHP programskom jeziku.

Podrazumevano radi za MySQL bazama podataka. PrestaShop je preveden na 63 svetska jezika, ali samo 9 imaju potpun prevod i podršku.

Magento

Magento je open source CMS sistem za web sajtove namenjene internet trgovini. Nastao je 2008. godine pod imenom Bento. Napisan je u PHP programskom jeziku, koristi MySql relacione baze podataka i ekemente Zend Framework-a. Sadržaj se lako optimizuje za Google pretragu. Podržava sve načine plaćanja, i omogućava širok spektar priključaka i dodataka. Iskustvima korisnika, manipulisanjem sadržaja Magenta je komplikovanije od ostalih open source e-commerce sistema, međutim logika sistema je jako dobra. Tema, odnosno izgled Magento marketa je standardizovan, ali je omogućeno prilagođavanje HTML, CSS i PHP koda vašim potrebama.

Komentari su zaključani.